Noseworkkurs 17-19 april 2020

Årdal Hundeklubb inviterer til noseworkkurs – fin aktivitet med spesialsøk i kvardagen. Passar alle hundar, uansett alder og rase.

Stad: Treningsområdet til Årdal hundeklubb i Seimsdalen
Instruktør: Mari Indrebø Lægreid, godkjent instruktør frå Canis

«Nosework passer for alle hunder og eiere. Vi har sett eksempler på alt fra valper, rastløse unghunder, jakthunder til pensjonerte trekkhunder få glede av denne aktiviteten. Om hunden har fysiske utfordinger kan nosework være et godt valg, hunder med nedsatt syn og hørsel eller krav om ro kan fremdeles drive med nosework. Hunder med atferdsutfordringer, behov for å bygge litt selvtillit eller utløp for energi kan også få godt utbytte av aktiviteten.Som eier trenger du ingen forkunnskaper for å starte med nosework. Dette er ingen dyr sport og om du selv har helseutfordinger er dette en super aktivitet som ikke trenger kreve mye innsats fra deg, mens hunden fremdeles blir god og sliten av å få søke.
Er du på den andre siden født med konkurranseinstinkt, er det også mulig å konkurrere, hittil kun i klasse 1 i Norge»

For meir informasjon om kurset, samt påmelding

TRYKK HER!